Vitamine a zuur

Beschermende creme

Het is belangrijk om tijdens de behandeling met vitamine A zuur uw huid te beschermen tegen de schadelijke stralingen in het daglicht. We raden u aan om dagelijks een UV-filter te gebruiken, ook wanneer de zon niet fel schijnt.

Diadermine Lift + SUN SPF 30 dagcreme

Beschermende en voedende creme - DiadermineVoor een stevige en egale huid zijn niet alleen gezonde cellen, maar ook een dicht collageennet essentieel. De blootstelling aan daglicht het hele jaar door beschadigd de huid en is verantwoordelijk voor tot 80% van de zichtbare veroudering van de huid. De schadelijke UV-stralen (vooral UV-A) veroorzaken cellulaire schade die het gevolg zijn van het begin van diepe rimpels, verslapte huid en ouderdomsvlekken. Diadermine Dagcrème Lift+ Sun Protect biedt langdurige versteviging en beschermt de huid tegen dagelijks zonlicht. Daarnaast biedt het een diepe hydratatie.


P20 Once a day factor 50 

Beschermende creme - P20P20 verzekert dat 1x smeren per dag voldoende is. Hiermee wordt de tijd die nodig is om zonnebrand aan te brengen tot een minimum beperkt. P20 biedt 10 uur lang bescherming door een zeer stabiele gepatenteerde formule.

 

 


Ladival Sun Gel Alle Huid Factor SPF 20

Beschermende creme - LadivalDe zonnebrandgel bevat geen vet of parfum, kleur-of conserveringsstoffen die de huid extra zouden kunnen irriteren. Alle producten uit deze serie zijn op waterbasis (hydro); niet oplosbaar in water oliebestanddelen zoals bijvoorbeeld de UV-filters zijn fijn verdeeld (gedispergeerd). 

 

 

Was deze informatie nuttig?
(3 votes, average 2.67 out of 5)
Beschermende creme2.67 out of 51 based on 3 voters.


Vitamine A zuur bestellen

Vitamine A zuur / Tretinoine creme bestellenVitamine A zuur / Tretinoine creme bestellen - Dokteronline.nl

 

Dokteronline.com

 

Bio-oil

Airol - Vitamine a zuur creme

Vitamine A zuur/
Tretinoine Creme

Airol - Tretinoine oplossing

Vitamine A zuur/
Tretinoine Oplossing

Diadermine - Beschermende dagcreme

Beschermende Dagcreme
Diadermine Lift + Sun

Retinol Creme

Retinol Crème
(Vitamine A)