Vitamine a zuur

Tretinoine creme ervaringen

Tretinoine creme ervaringenErvaringen met het gebruik van Tretinoine op de huid en reviews over het gebruik van dit medicijn.

 

 

 

  

Reviews / ervaringen Tretinoïne

Ik ben nu 3 maanden aan het smeren met vitamine a zuur. Mijn huid moest wel even wennen. Na ongeveer 3 weken begon ik flink te vervellen. Ik ben toen iets minder vaak gaan smeren. Mijn huid is een beetje roze nu overdag, maar veel beter doorbloed en veel gladder! Ik heb nog wel veel vlekjes in mijn gezicht, maar ze zijn wel iets lichter. 
Annette


Voor de fijne rimpels om mijn mond en kin heeft het echt goed geholpen. Ook lijkt mijn huid nu iets voller en steviger. Een tip; Zorg dat je de crème niet in je mondhoeken krijgt, want daar krijg je allemaal droge velletjes. Ik heb de crème een jaar gebruikt. De rimpeltjes die ik al wat langer had zijn niet weggegaan, maar lijken wel wat minder scherp en diep. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat en inmiddels denk ik er toch over om weer te gaan beginnen.

Jolanda


Mijn huid is er echt van opgeknapt. Ik gebruikte het niet echt tegen rimpels, maar meer voor een betere structuur. Ik had grove poriën, mee-eters en andere oneffenheden. In het begin leek het juist erger te worden, maar na ongeveer 3 maanden knapte mijn huid wel op. Tijdens het gebruik waren mijn poriën nog wel groot, maar mijn huid zag er gladder en meer effen uit. In de zomermaanden durf ik het niet zo goed te gebruiken, omdat ik ook bruin wil worden.

Shana


In het begin gebruikte ik de 0,08% tegen mijn Acne, maar dat was te sterk. Mijn gezicht werd erg trekkerig en rood. Ik ben toen overgestapt naar de 0,05% tretinoine en dat ging veel beter. Mijn Acne verdwijnt langzaam en is eigenlijk nooit erger geworden, zoals ze wel eens zeggen. Ik gebruik de Vitamine a gel omdat de crème te vettig voor mij is. Ik weet alleen nog niet wat er gebeurt als ik stop met de crème.

Marc


Ik gebruik tretinoïne tegen rimpels. Voor mij werkt het uitstekend. Ik gebruik het ondertussen al meer dan een jaar en heb het geleidelijk moeten opbouwen. Ik zit momenteel aan 0.3 % (!) hetgeen écht wel heel veel is. Tot hier toe verdraag ik het goed maar de dermatoloog heeft mij gezegd dat dit wel de maximumdosis is. Het is inderdaad wel niet aan te raden het te smeren aan de mondhoeken want dan krijg ik een scheurmond. 's Morgens gebruik ik een vitamine C dagcrème die ik bestel in Frankrijk en aanvullend overdag soms de 'silver repair cream' van Louis Widmer. 

Tim


Ik ben 4 maanden geleden begonnen met het gebruik van tretinoïne. In het begin in combinatie antibiotica. De eerste weken voelde mijn huid erg droog, trekkerig en was het flink aan het vervellen. Geleidelijk werd dat minder en nu ziet mijn huid er super uit. Ik had acne, onzuivere huid en grove poriën, hier is helemaal niks meer van te zien! Als bijkomst zijn de fijne rimpeltjes ook nagenoeg verdwenen.

Iris


 

Youtube ervaringen 

Op Youtube zijn wel een aantal filmpjes te vinden over de ervaringen van gebruikers van dit medicijn. Dit zijn voornamelijk Engelstalige filmpjes. U kunt zoeken op Retin-A of op Tretinoin.

Youtube Tretinoin

Deel uw ervaringen met anderen

Ook ervaringen delen over het gebruik van vitamine a zuur? Wij lezen het graag!

1000 tekens over
 

 

Was deze informatie nuttig?
(2 votes, average 5.00 out of 5)
Tretinoine creme ervaringen5.00 out of 51 based on 2 voters.


Vitamine A zuur bestellen

Vitamine A zuur / Tretinoine creme bestellenVitamine A zuur / Tretinoine creme bestellen - Dokteronline.nl

 

Dokteronline.com

 

Bio-oil

Airol - Vitamine a zuur creme

Vitamine A zuur/
Tretinoine Creme

Airol - Tretinoine oplossing

Vitamine A zuur/
Tretinoine Oplossing

Diadermine - Beschermende dagcreme

Beschermende Dagcreme
Diadermine Lift + Sun

Retinol Creme

Retinol Crème
(Vitamine A)